Profiel
Mijn naam is Ralph Beukema en ik heb CAD3DSUPPORT opgericht om diensten te verlenen binnen de werktuigbouwkunde. Deze diensten variëren van tekenen/ontwerpen tot visualiseren, van projectbegeleiding tot onderhoud en het opzetten van Product Data Management systemen.

Ik heb 13 jaar lang op een engineerafdeling van een in aluminiumlassen gespecialiseerd bedrijf gewerkt. In deze periode is dit van een midden/klein bedrijf uitgegroeid tot een groot internationaal productiebedrijf. Dit maakt dat ik alle facetten van de bedrijfsvoering me goed eigen heb gemaakt. Ik heb op zowel uitvoerend als aansturend niveau gewerkt.

Ik ben begonnen als CAD-tekenaar. Mijn taak was ondermeer de werkvoorbereidende werkzaamheden voor de productie. Daarna als Brand Engineer/Senior Project Engineer en was ik verantwoordelijk voor een gehele productgroep. Hierbij speelde de communicatie met collega’s en een goede vertaling van de wensen van de klant een grote rol.

Met CAD3DSUPPORT bundel ik mijn ruime ervaring in engineering. Ik heb geleerd dat het resultaat telt en zorg voor creatieve oplossingen om dit te bereiken. Mijn ervaring is breed, ik ben technisch onderlegd maar weet ook dat het niet alleen om de producten gaat. Ik communiceer goed met klanten en zakelijke partners. Wanneer dit in het Engels of het Duits moet heb ik daar geen problemen mee.

Ik wil nu mijn kennis breder in gaan zetten en daarom: CAD3DSUPPORT!